1. Nederlandse boeken
  2. Ik wou dat ik een vogel was

Ik wou dat ik een vogel was

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Ik wou dat ik een vogel was is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 336 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789021679976. 

Specificaties Ik wou dat ik een vogel was

HoofdauteurDiverse auteurs
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum13 november 2019

Omschrijving van Ik wou dat ik een vogel was

Dit adembenemende cadeauboek op groot formaat met een linnen rug is een ware schat voor natuurliefhebbers! Met het boek "Ik wou dat ik een vogel was" geniet je elke dag van het jaar van een betoverend natuurgedicht. Laat je meevoeren op de vleugels van poëzie en ontdek de schoonheid van de natuur in al haar facetten. Dit prachtig vormgegeven boek is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een bron van inspiratie en rust. Elk gedicht is zorgvuldig geselecteerd om de beleving van de natuur tot leven te brengen. Van kleurrijke bloemenvelden tot majestueuze bergen en van kabbelende beekjes tot mysterieuze bossen, dit boek neemt je mee op een betoverende reis door de seizoenen. Verrijk jezelf met de prachtige gedichten en laat je verwonderen door de harmonie van woorden en natuur. Dit cadeauboek is perfect om te geven aan een geliefde, maar ook een waardevolle aanvulling op je eigen boekenplank. Geniet elke dag van het jaar van de magie van de natuur met "Ik wou dat ik een vogel was".

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Ik wou dat ik een vogel was

Het boek Ik wou dat ik een vogel was is geschreven door Diverse auteurs. De oorspronkelijke releasedatum was 13 november 2019.

Het boek Ik wou dat ik een vogel was is te koop als Hardcover.

Ik wou dat ik een vogel was bestaat uit 336 pagina’s. 

Ik wou dat ik een vogel was is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken