1. Nederlandse boeken
  2. Ik wou dat ik twee hondjes was

Ik wou dat ik twee hondjes was

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Ik wou dat ik twee hondjes was is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 272 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789044636802. 

Specificaties Ik wou dat ik twee hondjes was

HoofdauteurVic van de Reijt
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum13 december 2018

Omschrijving van Ik wou dat ik twee hondjes was

"Ik wou dat ik twee hondjes was, samengesteld en geïntroduceerd door Vic van de Reijt, is de meest plezierige bloemlezing ooit. Hartstochtelijke uitingen, sterke verhalen, weemoedige verzen: deze ultieme, herziene editie zit boordevol luchtige en hilarische poëzie en bevat werken van onder andere Godfried Bomans, C. Buddingh', Hans Dorrestijn, Gerrit Komrij, Annie M.G. Schmidt, Kees Stip, Lévi Weemoedt, Driek van Wissen en Drs. P, de grondlegger van humoristische gedichten. Vic van de Reijt (1950) is een muziekverzamelaar, biograaf van Willem Elsschot en bloemlezer. Hij heeft onder andere het boek 'Toen wij van Rotterdam vertrokken' gepubliceerd, de canon van het Nederlandse populaire lied uit de twintigste eeuw. 'Een prachtige bloemlezing.' WILLEM WILMINK 'Langverwachte, uitstekend gekozen, onmisbare en mensvriendelijke bundel.' BATTUS 'Ik heb nooit onzin geschreven.' DRS. P 'Een uitgelezen kans om kennis te maken met het brede scala aan lichte poëzie uit de hele Nederlandse taalregio.' DICK WELSINK 'Het is in de eerste plaats een geweldige bundel om simpelweg plezier aan te beleven, bij voorkeur met z'n tweeën of meer, zodat er voorgelezen kan worden. Uitermate geschikt om mee te nemen in de.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Ik wou dat ik twee hondjes was

Het boek Ik wou dat ik twee hondjes was is geschreven door Vic van de Reijt. De oorspronkelijke releasedatum was 13 december 2018.

Het boek Ik wou dat ik twee hondjes was is te koop als Paperback.

Ik wou dat ik twee hondjes was bestaat uit 272 pagina’s. 

Ik wou dat ik twee hondjes was is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken