1. Nederlandse boeken
  2. Ik wou zo graag dat ik wat troost kon geven

Ik wou zo graag dat ik wat troost kon geven

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Ik wou zo graag dat ik wat troost kon geven is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 128 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789043535328. 

Specificaties Ik wou zo graag dat ik wat troost kon geven

HoofdauteurNel Benschop
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum03 november 2020

Omschrijving van Ik wou zo graag dat ik wat troost kon geven

De bloemlezing ‘Ik wou zo graag dat ik wat troost kon geven’ is een ware schat aan prachtige troostgedichten. In dit boek vind je de meest ontroerende gedichten van bekende dichters zoals Nel Benschop, Henriette Roland Holst, Jacqueline van der Waals, Jaap Zijlstra, Inge Lievaart en vele anderen. Het leven is gevuld met mooie momenten, maar wanneer de duisternis valt en alles stil wordt, ontstaat er een verlangen naar een steuntje in de rug, zowel in woorden als in gebaren. Dit boek biedt gedichten die woorden geven aan verdriet en verlies, maar ook gedichten die verder reiken. Ze brengen een sprankje licht, een nieuw perspectief. De troostgedichten in deze bloemlezing zijn als een warme omhelzing, een balsem voor de ziel. Ze helpen je om je emoties te uiten en te verwerken, en ze bieden troost en hoop in tijden van pijn en tegenspoed. Blader door de pagina's van dit prachtige boek en laat je raken door de diepgaande emoties die in de gedichten tot uiting komen. Of je nu zelf troost zoekt of een dierbare wilt helpen, ‘Ik wou zo graag dat ik wat troost kon geven’ is een waardevol geschenk dat je keer op keer kunt openslaan voor een moment van troost en bezinning.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Ik wou zo graag dat ik wat troost kon geven

Het boek Ik wou zo graag dat ik wat troost kon geven is geschreven door Nel Benschop. De oorspronkelijke releasedatum was 03 november 2020.

Het boek Ik wou zo graag dat ik wat troost kon geven is te koop als Hardcover.

Ik wou zo graag dat ik wat troost kon geven bestaat uit 128 pagina’s. 

Ik wou zo graag dat ik wat troost kon geven is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken