1. Nederlandse boeken
  2. Ik zeg Emily

Ik zeg Emily

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Ik zeg Emily is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 96 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789048857876. 

Specificaties Ik zeg Emily

HoofdauteurYentl Van Stokkum
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum17 maart 2021

Omschrijving van Ik zeg Emily

Ik zeg Emily is een betoverende literaire creatie van de talentvolle Yentl van Stokkum. Deze bijzondere bundel laveert tussen poëzie en spookverhaal, waardoor het de lezer meesleept in een mysterieuze en intrigerende wereld. Het verhaal neemt ons mee op een reis waarin een jonge dichter het graf bezoekt van haar geliefde schrijver, waarna ze bezeten terugkeert. De poëtische woorden van Yentl van Stokkum vormen de sleutel tot dit meeslepende verhaal. Haar unieke schrijfstijl en het vermogen om emoties tot leven te brengen, maken van Ik zeg Emily een ware literaire parel. Met elke zin weet ze de lezer te betoveren en mee te nemen op een avontuur vol spanning en mysterie. De duistere sfeer die de bundel omhult, zorgt voor een unieke leeservaring die je nog lang bij zal blijven. Deze debuutbundel is niet alleen een ode aan de kracht van poëzie, maar ook aan de menselijke geest en de mysteries die daarin verscholen liggen. Ik zeg Emily is een must-read voor liefhebbers van literatuur die op zoek zijn naar een verhaal dat hen raakt en tegelijkertijd laat huiveren van spanning. Waag je in de betoverende wereld van Yentl van Stokkum en laat je meevoeren door de kracht van haar woorden.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Ik zeg Emily

Het boek Ik zeg Emily is geschreven door Yentl Van Stokkum. De oorspronkelijke releasedatum was 17 maart 2021.

Het boek Ik zeg Emily is te koop als Paperback.

Ik zeg Emily bestaat uit 96 pagina’s. 

Ik zeg Emily is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken