1. Nederlandse boeken
  2. Ik zoek een woord

Ik zoek een woord

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Ik zoek een woord is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 192 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789045115382. 

Specificaties Ik zoek een woord

HoofdauteurHans & Monique Hagen
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum03 september 2013

Omschrijving van Ik zoek een woord

In dit betoverende boek genaamd "Ik zoek een woord", worden geheime berichten onthuld, boze brieven geuit, lieve woorden uitgesproken en gevleugelde woorden gevangen. Het is een verzameling van poëzie die de grenzen van taal verkent en waarin de kracht van letters en woorden wordt benadrukt. De auteurs, Hans en Monique Hagen, hebben met zorg en liefde dit literaire juweeltje samengesteld. Elk gedicht is als een magisch avontuur dat de lezer meeneemt naar nieuwe werelden en emoties. Maar dit boek biedt meer dan alleen woorden. De prachtige illustraties van Deborah van der Schaaf brengen de gedichten tot leven en creëren een visueel feest voor de zintuigen. Haar unieke stijl en creatieve interpretatie maken van elke pagina een kunstwerk op zichzelf. "Ik zoek een woord" is niet zomaar een boek, het is een reis door de taal waarin verbeelding en emotie samenkomen. Of je nu een liefhebber bent van poëzie of gewoon op zoek bent naar een nieuwe bron van inspiratie, dit boek zal je betoveren en verrassen. Dus laat je verleiden door de kracht van woorden en laat je meevoeren door de magie van "Ik zoek een woord".

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Ik zoek een woord

Het boek Ik zoek een woord is geschreven door Hans & Monique Hagen. De oorspronkelijke releasedatum was 03 september 2013.

Het boek Ik zoek een woord is te koop als Hardcover.

Ik zoek een woord bestaat uit 192 pagina’s. 

Ik zoek een woord is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken