1. Nederlandse boeken
  2. In de stilte zal ik je opnieuw ontmoeten

In de stilte zal ik je opnieuw ontmoeten

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. In de stilte zal ik je opnieuw ontmoeten is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 96 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789401478694. 

Specificaties In de stilte zal ik je opnieuw ontmoeten

HoofdauteurToon Hermans
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum19 oktober 2021

Omschrijving van In de stilte zal ik je opnieuw ontmoeten

In de stilte zal ik je opnieuw ontmoeten is een prachtig boek dat ons meeneemt in de unieke wereld van Toon Hermans. Dit boek biedt een diepgaande kijk op wat hem zo bijzonder maakte en waarom hij wordt beschouwd als een van de grootste artiesten van de eeuw. Toon Hermans wist hele generaties te betoveren met zijn onnavolgbare humor en ontroerende optredens. Zijn vermogen om het alledaagse leven op een scherpe en vrolijke manier te relativeren, maakte hem geliefd bij velen. Met zijn eenvoudige grappen, gedichten en liedjes wist hij een diepe snaar te raken en een glimlach op ieders gezicht te toveren. Dit boek neemt je mee op een reis door de wereld van Toon Hermans, waarbij je het gevoel krijgt alsof hij een vriend van je is. Het biedt een intieme blik achter de schermen van zijn leven en carrière, en laat je genieten van zijn meesterwerken op een manier die je nog nooit eerder hebt ervaren. Kortom, In de stilte zal ik je opnieuw ontmoeten is een absolute must-have voor liefhebbers van Toon Hermans en voor iedereen die wil kennismaken met de magie van zijn kunst.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over In de stilte zal ik je opnieuw ontmoeten

Het boek In de stilte zal ik je opnieuw ontmoeten is geschreven door Toon Hermans. De oorspronkelijke releasedatum was 19 oktober 2021.

Het boek In de stilte zal ik je opnieuw ontmoeten is te koop als Hardcover.

In de stilte zal ik je opnieuw ontmoeten bestaat uit 96 pagina’s. 

In de stilte zal ik je opnieuw ontmoeten is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken