1. Nederlandse boeken
  2. In het ergste geval komt alles goed

In het ergste geval komt alles goed

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. In het ergste geval komt alles goed is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 222 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789493245631. 

Specificaties In het ergste geval komt alles goed

HoofdauteurJesse Laport
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum23 december 2022

Omschrijving van In het ergste geval komt alles goed

"'Om tegenzin te overwinnen, is het het beste om gewoon te beginnen.' In een periode van tien jaar heeft Jesse Laport maar liefst zevenentwintig verschillende behandelingen ondergaan voor zijn gegeneraliseerde angst- en paniekstoornis, ADHD, depressie en psychosomatische klachten. Dit heeft zijn leven in zijn twintiger jaren getekend, maar heeft hem vooral veel waardevolle inzichten gegeven. Hij heeft deze inzichten omgezet in bemoedigende quotes, treffende rijmpjes en ontwapenende aforismen en epigrammen. Zijn werk is scherp, kwetsbaar en krachtig en getuigt van een schrijver die een hobbelige weg heeft afgelegd om het belang van hoop te kunnen waarderen: in het ergste geval komt alles goed. Met het boek 'In het ergste geval komt alles goed' wil Jesse Laport anderen inspireren en aanmoedigen om niet op te geven, ongeacht de uitdagingen die ze tegenkomen. Het boek bevat een verzameling van zijn meest waardevolle en persoonlijke citaten, die lezers zullen raken en aan het denken zullen zetten. Het is een gids voor iedereen die zich in een moeilijke periode bevindt en behoefte heeft aan positieve woorden en een sprankje hoop. Daarnaast bevat het boek ook illustraties en foto's die de boodschap van hoop en veerkracht versterken. Elk woord en elke afbeelding is zorgvuldig gekozen om de lezers te inspireren en aan te moedigen om door te gaan, zelfs in de donkerste.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over In het ergste geval komt alles goed

Het boek In het ergste geval komt alles goed is geschreven door Jesse Laport. De oorspronkelijke releasedatum was 23 december 2022.

Het boek In het ergste geval komt alles goed is te koop als Paperback.

In het ergste geval komt alles goed bestaat uit 222 pagina’s. 

In het ergste geval komt alles goed is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken