1. Nederlandse boeken
  2. In mijn mand

In mijn mand

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. In mijn mand is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789493304154. 

Specificaties In mijn mand

HoofdauteurLieke Marsman
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum10 augustus 2022

Omschrijving van In mijn mand

NO DESCRIPTION

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over In mijn mand

Het boek In mijn mand is geschreven door Lieke Marsman. De oorspronkelijke releasedatum was 10 augustus 2022.

Het boek In mijn mand is te koop als Hardcover.

In mijn mand bestaat uit pagina’s. 

In mijn mand is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken