1. Engelse boeken
  2. Inferno

Inferno

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Inferno is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 576 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780141195872. 

Specificaties Inferno

HoofdauteurDante Alighieri
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum25 november 2010

Omschrijving van Inferno

Onderdeel van de prachtige hardcover Clothbound Classics-serie van Penguin, ontworpen door de bekroonde Coralie Bickford-Smith, zijn deze verrukkelijke en verzamelwaardige edities gebonden in hoogwaardig, kleurrijk en tastbaar linnen met foliedruk in het ontwerp. Inferno beschrijft de afdaling van Dante in de Hel halverwege zijn leven, met Virgil als gids. Het toont een wrede onderwereld waarin wanhopige figuren voor eeuwige verdoemenis worden veroordeeld vanwege het begaan van een of meer van de zeven doodzonden. Terwijl hij afdaalt door negen concentrische cirkels van steeds pijnlijker marteling, ontmoet Dante veroordeelde zielen, waaronder de heidense Aeneas, de leugenaar Odysseus, de zelfmoordpleegster Cleopatra en zijn eigen politieke vijanden, verdoemd om hun bedrog. Onder leiding van grijnzende demonen moet de dichter uiteindelijk met Virgil de diepste laag van allen betreden. Want alleen door Satan, in het hart van de Hel, te ontmoeten, kan hij de tragedie van de zonde echt begrijpen. Met Inferno brengt Penguin een meesterwerk tot leven dat niet alleen een boeiend verhaal vertelt, maar ook de ziel van de lezer raakt. De prachtige linnen cover met foliedruk geeft het boek een luxueuze uitstraling die een aanwinst zal zijn voor elke boekenkast. De gedetailleerde beschrijvingen van de Hel en de lijdzame zielen roepen een bek.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Inferno

Het boek Inferno is geschreven door Dante Alighieri. De oorspronkelijke releasedatum was 25 november 2010.

Het boek Inferno is te koop als Hardcover.

Inferno bestaat uit 576 pagina’s. 

Inferno is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken