1. Engelse boeken
  2. Inward

Inward

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Inward is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 240 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781449495756. 

Specificaties Inward

HoofdauteurYung Pueblo
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum01 november 2018

Omschrijving van Inward

Met gesloten ogen keek ik naar binnen en ontdekte een universum dat wachtte om verkend te worden. Van dichter, meditator en spreker Yung Pueblo komt een verzameling poëzie en proza die de reis van zelfliefde naar onvoorwaardelijke liefde verkent, de kracht van loslaten en de wijsheid die ontstaat wanneer we echt proberen onszelf te leren kennen. Het dient als een herinnering aan de lezer dat genezing, transformatie en vrijheid mogelijk zijn. Elk gedicht en elk stukje proza in dit boek biedt een diepgaand inzicht in het menselijke bestaan en moedigt de lezer aan om de persoonlijke groei en transformatie na te streven. Yung Pueblo neemt ons mee op een reis naar binnen, waar we de kracht van zelfreflectie en introspectie ontdekken. De woorden in dit boek voelen als een warme omhelzing, een geruststellende herinnering dat we allemaal in staat zijn om onszelf te genezen en te transformeren. Inward is niet zomaar een boek, het is een gids die ons inspireert om ons eigen pad van zelfontdekking te bewandelen. Met prachtige poëzie en diepgaande inzichten, raakt Yung Pueblo de ziel van de lezer en nodigt hij uit tot diepe reflectie. Dit boek is een waardevolle metgezel voor iedereen die op zoek is naar innerlijke rust, heling en persoonlijke groei. Laat jezelf onderdompelen in de woorden van Inward en ontdek de kracht van zelfliefde en zelfkennis.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Inward

Het boek Inward is geschreven door Yung Pueblo. De oorspronkelijke releasedatum was 01 november 2018.

Het boek Inward is te koop als Paperback.

Inward bestaat uit 240 pagina’s. 

Inward is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken