1. Nederlandse boeken
  2. Jan J. Pieterse Het beste van Jan J. Pieterse Zijn meest opmerkelijke puntdichten light verse en plezierdichten

Jan J. Pieterse Het beste van Jan J. Pieterse Zijn meest opmerkelijke puntdichten light verse en plezierdichten

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Jan J. Pieterse Het beste van Jan J. Pieterse Zijn meest opmerkelijke puntdichten light verse en plezierdichten is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 128 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789068060751. 

Specificaties Jan J. Pieterse Het beste van Jan J. Pieterse Zijn meest opmerkelijke puntdichten light verse en plezierdichten

HoofdauteurJan J. Pieterse
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum

Omschrijving van Jan J. Pieterse Het beste van Jan J. Pieterse Zijn meest opmerkelijke puntdichten light verse en plezierdichten

De nieuwste bundel van Jan J. Pieterse, genaamd "Het beste van Jan J. Pieterse", is een verzameling van zijn meest opmerkelijke puntdichten, light verse en plezierdichten. Dit boek, dat in februari 2021 is verschenen, biedt een unieke inkijk in zijn 30 jaar aan werk. Met zorgvuldigheid is er een selectie gemaakt uit de vele gedichten die tijdens zijn optredens en presentaties het meest werden voorgelezen en veelvuldig geciteerd worden. Deze bundel is gevuld met humoristische en scherpe observaties, verpakt in de vorm van puntige gedichten. Van hilarische woordspelingen tot luchtige versjes, "Het beste van Jan J. Pieterse" is een briljante combinatie van taalvaardigheid en entertainment. Laat je meevoeren door de creatieve geest van Jan J. Pieterse en geniet van zijn treffende en grappige gedichten. Dit boek is een absolute must-have voor liefhebbers van lichte poëzie en iedereen die houdt van een goede lach.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Jan J. Pieterse Het beste van Jan J. Pieterse Zijn meest opmerkelijke puntdichten light verse en plezierdichten

Het boek Jan J. Pieterse Het beste van Jan J. Pieterse Zijn meest opmerkelijke puntdichten light verse en plezierdichten is geschreven door Jan J. Pieterse. De oorspronkelijke releasedatum was .

Het boek Jan J. Pieterse Het beste van Jan J. Pieterse Zijn meest opmerkelijke puntdichten light verse en plezierdichten is te koop als Paperback.

Jan J. Pieterse Het beste van Jan J. Pieterse Zijn meest opmerkelijke puntdichten light verse en plezierdichten bestaat uit 128 pagina’s. 

Jan J. Pieterse Het beste van Jan J. Pieterse Zijn meest opmerkelijke puntdichten light verse en plezierdichten is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken