1. Nederlandse boeken
  2. Je bent al heel

Je bent al heel

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Je bent al heel is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 224 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789088402241. 

Specificaties Je bent al heel

HoofdauteurJeff Foster
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum16 maart 2021

Omschrijving van Je bent al heel

"Dit boek, Je bent al heel, is gevuld met gedichten die je in staat stellen om alles te accepteren wat je bent - inclusief die delen die je liever ontkent. Jeff Foster, de auteur, neemt je mee op een reis door zijn eigen ervaringen met ziekte, depressie, zelfhaat en verlammende angst. Hij deelt hoe hij op het punt stond om op te geven, maar uiteindelijk besloot om zich volledig open te stellen voor zijn emoties. Door zowel de afschuwelijke als prachtige emoties te omarmen, vond hij de kracht om te leven in plaats van te streven naar de dood. Je bent al heel biedt een fundamenteel inzicht: er is nooit iets mis met jou. Met behulp van rauwe en kwetsbare gedichten, raakt Jeff de kern van wat hij beschouwt als 'ware meditatie'. Deze gedichten bevatten het volledige spectrum aan menselijke emoties en vormen het begin van de reis naar zelfacceptatie. Ze helpen je om destructieve gedachten niet te veroordelen, maar juist te observeren zonder oordeel. Dit boek zal je diep raken en je inspireren om jezelf te accepteren zoals je bent. Het is een waardevol instrument op het kronkelige pad van echte zelfacceptatie. Jeff Foster's woorden zullen je aanmoedigen om je eigen innerlijke wereld te verkennen en te omarmen, en om te beseffen dat je al heel bent.".

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Je bent al heel

Het boek Je bent al heel is geschreven door Jeff Foster. De oorspronkelijke releasedatum was 16 maart 2021.

Het boek Je bent al heel is te koop als Hardcover.

Je bent al heel bestaat uit 224 pagina’s. 

Je bent al heel is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken