1. Nederlandse boeken
  2. Je bent mijn liefste woord

Je bent mijn liefste woord

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Je bent mijn liefste woord is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 440 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789021457154. 

Specificaties Je bent mijn liefste woord

HoofdauteurAnne Vegter
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum04 november 2014

Omschrijving van Je bent mijn liefste woord

"Je bent mijn liefste woord" is een bloemlezing die de kracht van poëzie viert als een instrument om onze emoties en gedachten uit te drukken. Dit boek is samengesteld met het idee dat gedichten ons kunnen helpen bij het vinden van de juiste woorden voor speciale gelegenheden en wanneer we moeite hebben om onszelf uit te drukken. Het is een verzameling van zorgvuldig geselecteerde gedichten van verschillende dichters die ons inspireren en raken met hun prachtige woorden. Of je nu op zoek bent naar woorden om je liefde te uiten, troost te vinden in tijden van verdriet, of simpelweg om je gedachten te verwoorden, "Je bent mijn liefste woord" biedt een scala aan poëzie die je zal betoveren en ontroeren. Het boek bevat gedichten die speciaal zijn gekozen om te dienen als metgezel in verschillende situaties in het leven. Van het begin van de dag tot het einde van de nacht, deze bloemlezing is een bron van inspiratie en reflectie. Laat jezelf onderdompelen in de schoonheid van taal en ontdek de kracht van poëzie met "Je bent mijn liefste woord". Dit boek is een ode aan de dichtkunst en een uitnodiging om jezelf te verliezen in de betoverende wereld van woorden. Het is een perfect cadeau voor iedereen die graag leest, schrijft of gewoonweg geniet van de magie van taal. Met "Je bent mijn liefste woord" heb je altijd de juiste woorden bij de hand, klaar om je hart te laten.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Je bent mijn liefste woord

Het boek Je bent mijn liefste woord is geschreven door Anne Vegter. De oorspronkelijke releasedatum was 04 november 2014.

Het boek Je bent mijn liefste woord is te koop als Hardcover.

Je bent mijn liefste woord bestaat uit 440 pagina’s. 

Je bent mijn liefste woord is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken