1. Nederlandse boeken
  2. Je droomt het niet zomaar

Je droomt het niet zomaar

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Je droomt het niet zomaar is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 112 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789026361685. 

Specificaties Je droomt het niet zomaar

HoofdauteurMyron Hamming
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum17 februari 2023

Omschrijving van Je droomt het niet zomaar

In dit meeslepende boek neemt Myron Hamming je mee op een inspirerende reis naar de diepten van je eigen dromen. Met zijn unieke spokenwordstijl weet hij op een indrukwekkende manier de kracht van dromen en doelen te belichten. Je droomt het niet zomaar is een ode aan het potentieel dat in ieder van ons schuilt. Hamming moedigt je aan om het beste uit jezelf te halen en je dromen na te jagen, ongeacht de obstakels die je onderweg tegenkomt. Hij deelt persoonlijke verhalen en wijze inzichten die je zullen inspireren om je eigen pad te vinden en te volgen. Met zijn meeslepende woorden weet Hamming je te raken en aan te moedigen om je eigen grenzen te verleggen. Dit boek is meer dan alleen een verzameling van gedichten; het is een bron van motivatie en empowerment. Het daagt je uit om te geloven in je eigen capaciteiten en de mogelijkheden die het leven te bieden heeft. Laat je inspireren door de krachtige boodschap van Myron Hamming en ontdek hoe je je dromen kunt omzetten in werkelijkheid.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Je droomt het niet zomaar

Het boek Je droomt het niet zomaar is geschreven door Myron Hamming. De oorspronkelijke releasedatum was 17 februari 2023.

Het boek Je droomt het niet zomaar is te koop als Paperback.

Je droomt het niet zomaar bestaat uit 112 pagina’s. 

Je droomt het niet zomaar is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken