1. Nederlandse boeken
  2. Jezelf schrijven

Jezelf schrijven

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Jezelf schrijven is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 113 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789463710442. 

Specificaties Jezelf schrijven

HoofdauteurReinekke Lengelle
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum18 juli 2018

Omschrijving van Jezelf schrijven

Mensen schrijven zich vaak 'uit de knoop'. Het is een innerlijke reis waarbij je luistert naar de inspiratie die al lange tijd in je fluistert. In het boek "Jezelf schrijven" laat de auteur aan de hand van persoonlijke verhalen en gedichten zien hoe je op een creatieve manier vorm kunt geven aan deze reis door het vinden van de juiste woorden. Dit boek nodigt je uit om van jezelf te genieten en besteedt aandacht aan blijdschap, verdriet, dood, intimiteit en het onverwachte. Het moedigt je aan om een 'warm innerlijk kompas' te ontwikkelen, dat kansen biedt om het leven dieper en authentieker te beleven. "Dit boek biedt drie geschenken: gedachten gebaseerd op concrete verhalen over onze behoefte aan troost, gedichten die als gezongen toverspreuken troost bieden, en de uitnodiging aan jou als lezer om meer bezig te zijn met het lezen en schrijven van poëzie als een remedie tegen de worstelingen van het leven. Een vogel zingt in de lucht, dit boek zingt voor jou." - Kim Stafford, auteur van The Muses Among Us: Eloquent Listening and Other. Met "Jezelf schrijven" ontdek je hoe schrijven kan helpen bij het ontwarren van je gedachten en het vinden van innerlijke rust. Het is een waardevol boek dat je inspireert om je eigen creatieve reis aan te gaan en jezelf beter te begrijpen. Laat je meevoeren door de prachtige verhalen en gedichten en ontdek hoe schrijven je kan.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Jezelf schrijven

Het boek Jezelf schrijven is geschreven door Reinekke Lengelle. De oorspronkelijke releasedatum was 18 juli 2018.

Het boek Jezelf schrijven is te koop als Paperback.

Jezelf schrijven bestaat uit 113 pagina’s. 

Jezelf schrijven is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken