1. Nederlandse boeken
  2. Jij ik en al het moois om ons heen

Jij ik en al het moois om ons heen

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Jij ik en al het moois om ons heen is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 112 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789059088948. 

Specificaties Jij ik en al het moois om ons heen

HoofdauteurRiet Wille
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum11 september 2018

Omschrijving van Jij ik en al het moois om ons heen

Kinderen zijn altijd geïntrigeerd en verwonderd door de prachtige natuur om hen heen. Ze kunnen urenlang spelen met steentjes, schelpen zoeken, insecten bestuderen en naar de sterren staren. In deze tijd, waarin de opwarming van de aarde en de gevolgen daarvan steeds vaker in de media aan bod komen, wordt er zowel op school als thuis meer bewustzijn gecreëerd over belangrijke aspecten zoals afval scheiden, gebruik van openbaar vervoer, luchtkwaliteit en gezonde voeding. Dit boek, genaamd "Jij ik en al het moois om ons heen", is een eerbetoon aan de schoonheid van de natuur. Met veel zorg heeft RIET WILLE bijna 100 gedichten geselecteerd over bloemen, bomen, de zee, bergen, dieren en seizoenen. Om deze gedichten nog meer tot leven te brengen, heeft MARTIJN VAN DER LINDEN prachtige illustraties gemaakt. Deze gedichten zijn geschreven door bekende auteurs zoals Edward van de Vendel, Bart Moeyaert, Annie M.G. Schmidt, Theo Olthuis, Jaap Robben, Ted van Lieshout, Hans & Monique Hagen, Joke van Leeuwen, Mies Bouhuys, Hans Andreus, Geert De Kockere en vele anderen. Met dit boek kunnen kinderen niet alleen genieten van de poëzie en kunst, maar ook een diepere connectie voelen met de natuur om hen heen. Het is een prachtig cadeau voor jonge avonturiers en dromers, die willen leren en ontdekken terwijl ze worden ondergedomp.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Jij ik en al het moois om ons heen

Het boek Jij ik en al het moois om ons heen is geschreven door Riet Wille. De oorspronkelijke releasedatum was 11 september 2018.

Het boek Jij ik en al het moois om ons heen is te koop als Hardcover.

Jij ik en al het moois om ons heen bestaat uit 112 pagina’s. 

Jij ik en al het moois om ons heen is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken