1. Engelse boeken
  2. Journey to the Heart

Journey to the Heart

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Journey to the Heart is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 384 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780062511218. 

Specificaties Journey to the Heart

HoofdauteurMelody Beattie
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum01 juni 2010

Omschrijving van Journey to the Heart

In de geest van haar Bestsellende boek "De Taal van Loslaten" leidt Amerika's meest geliefde inspirerende schrijfster ons op een heilige reis terwijl we leren onze creativiteit te vergroten, onze krachten te omarmen en onze harten te openen. Met dezelfde warmte, eerlijkheid en compassie waarmee ze zo'n loyale aanhang heeft verworven, tekent Melody Beattie nu een nieuw pad naar spirituele groei en vernieuwing. In 365 inzichtelijke en verrassend warme dagelijkse reflecties zal "Reis naar het Hart" ons allen troosten en inspireren terwijl we ons ware doel in de wereld beginnen te ontdekken en leren om nog dieper te verbinden met onszelf, de creatieve kracht en de magie en het mysterie in de wereld om ons heen en binnenin ons. Dit boek neemt je mee op een innerlijke reis van zelfontdekking en persoonlijke groei. Het is een dagelijkse metgezel die je helpt om je ware potentieel te ontsluiten en je hart te openen voor de schoonheid en de wonderen van het leven. Melody Beattie, een meester in het inspireren van anderen, biedt 365 inzichten en reflecties die je zullen helpen om meer verbonden te raken met jezelf en de wereld om je heen. Of je nu behoefte hebt aan een moment van rust en reflectie, inspiratie voor het ontwikkelen van je creativiteit of simpelweg een herinnering aan de kracht die in jou schuilt, "Reis naar het Hart" zal je begeleiden op.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Journey to the Heart

Het boek Journey to the Heart is geschreven door Melody Beattie. De oorspronkelijke releasedatum was 01 juni 2010.

Het boek Journey to the Heart is te koop als Paperback.

Journey to the Heart bestaat uit 384 pagina’s. 

Journey to the Heart is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken