1. Nederlandse boeken
  2. Kinderen van de Vlinder Tau

Kinderen van de Vlinder Tau

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Kinderen van de Vlinder Tau is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789464810318. 

Specificaties Kinderen van de Vlinder Tau

HoofdauteurLennart Willems
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum18 februari 2023

Omschrijving van Kinderen van de Vlinder Tau

De Kinderen van de Vlinder Tau is een betoverende dichtbundel die jonge lezers meeneemt op een magische reis door de wereld van de mens en de natuur. Met maar liefst 52 prachtige gedichten, waaronder enkele meeslepende verhalen, is deze bundel een ware schat voor nieuwsgierige kinderen die houden van avontuur en poëzie. Elk gedicht in dit boek is als een venster naar een andere wereld, waar kinderen kunnen wegdromen en hun verbeelding de vrije loop kunnen laten. Of het nu gaat over een ondeugende eekhoorn die zijn noten verstopt, een speelse vlinder die danst in de zomerzon, of een mysterieuze uil die waakt over het nachtelijke bos, de gedichten van Kinderen van de Vlinder Tau nemen jonge lezers mee op een ontdekkingsreis vol verwondering en verwondering. De prachtige illustraties van Jimmy Groen voegen een extra dimensie toe aan deze bijzondere dichtbundel. Met zijn levendige kleuren en gedetailleerde tekeningen brengt hij de woorden tot leven en laat hij de lezers nog dieper onderdompelen in de betoverende wereld van de Kinderen van de Vlinder Tau. Dit boek is niet alleen een genot om te lezen, maar ook om naar te kijken. Het is een perfect cadeau voor jonge lezers die houden van poëzie, natuur en avontuur.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Kinderen van de Vlinder Tau

Het boek Kinderen van de Vlinder Tau is geschreven door Lennart Willems. De oorspronkelijke releasedatum was 18 februari 2023.

Het boek Kinderen van de Vlinder Tau is te koop als Hardcover.

Kinderen van de Vlinder Tau bestaat uit pagina’s. 

Kinderen van de Vlinder Tau is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken