1. Nederlandse boeken
  2. Komijnsplitsers

Komijnsplitsers

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Komijnsplitsers is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 104 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789025471200. 

Specificaties Komijnsplitsers

HoofdauteurMarieke Lucas Rijneveld
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum20 januari 2022

Omschrijving van Komijnsplitsers

Komijnsplitsers brengt een nieuwe dimensie in de wereld van culinaire creativiteit. Gemaakt met de meest verfijnde komijnzaden, betovert dit unieke product uw smaakpapillen met zijn intense aroma en verrukkelijke smaak. Elke komijnsplitser is met zorg met de hand gemaakt, waardoor ze een perfecte balans tussen knapperigheid en zachtheid hebben. Deze heerlijke komijnsplitsers zijn niet alleen een genot voor uw smaakpapillen, maar bieden ook tal van gezondheidsvoordelen. Komijnzaad staat bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen en het vermogen om de spijsvertering te bevorderen. Bovendien zit het boordevol antioxidanten die uw immuunsysteem versterken en uw algehele welzijn bevorderen. Voeg een vleugje magie toe aan uw gerechten met Komijnsplitsers. Of het nu gaat om een feestelijke gelegenheid of een gezellig diner thuis, deze smaakvolle traktaties zullen uw gasten zeker verrassen en hun smaakpapillen prikkelen. Geniet van de perfecte balans tussen traditie en innovatie, met Komijnsplitsers als de ster van uw culinaire creaties.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Komijnsplitsers

Het boek Komijnsplitsers is geschreven door Marieke Lucas Rijneveld. De oorspronkelijke releasedatum was 20 januari 2022.

Het boek Komijnsplitsers is te koop als Paperback.

Komijnsplitsers bestaat uit 104 pagina’s. 

Komijnsplitsers is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken