1. Nederlandse boeken
  2. Kopdichtbundel

Kopdichtbundel

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Kopdichtbundel is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 49 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789463360104. 

Specificaties Kopdichtbundel

HoofdauteurRonald Snijders
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum15 februari 2017

Omschrijving van Kopdichtbundel

De Kopdichtbundel is een uniek product dat de creatieve geest van de postbezorger vastlegt. Met zijn kleine taille en dikke billen, belichaamt hij het volkomen begrepen insect dat hij is. Maar ondanks dit alles, blijft hij zichzelf, en dat is van onschatbare waarde. Deze bundel onthult de man met vier gezichten, de piemel-politicus, en laat zien hoe verschillen ons juist sterker maken. Deze bundel is geïnspireerd op de absurde poëzie van Ronald Snijders, een schrijver die bekend staat om zijn schizofrene en verontrustende gedichten. Wat deze bundel echter uniek maakt, is dat Snijders zijn gedichten samenstelt door enkel krantenkoppen te selecteren en te rangschikken. Dit resulteert in een wereld die in alle tijden relevant is en de grenzen van nieuwspoëzie overstijgt. De kopdichten in deze bundel zijn eerder verschenen in Het Parool, maar nu zijn ze samengebracht in deze unieke verzameling. Neem een kijkje in de bizarre wereld van de postbezorger en ontdek de poëtische schoonheid die schuilt in krantenkoppen. Bezoek www.normalemensen.nl voor meer informatie.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Kopdichtbundel

Het boek Kopdichtbundel is geschreven door Ronald Snijders. De oorspronkelijke releasedatum was 15 februari 2017.

Het boek Kopdichtbundel is te koop als Paperback.

Kopdichtbundel bestaat uit 49 pagina’s. 

Kopdichtbundel is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken