1. Nederlandse boeken
  2. Laat alle bloesems in lachen uitbarsten

Laat alle bloesems in lachen uitbarsten

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Laat alle bloesems in lachen uitbarsten is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 64 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789025314842. 

Specificaties Laat alle bloesems in lachen uitbarsten

HoofdauteurMatsuo Basho
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum14 februari 2023

Omschrijving van Laat alle bloesems in lachen uitbarsten

Basho, een van de meest invloedrijke dichters in de geschiedenis van de haiku, heeft een betoverend product ontwikkeld dat alle bloesems in lachen doet uitbarsten. Deze haiku, genaamd "Laat alle bloesems in lachen uitbarsten", neemt je mee op een reis door de prachtige wereld van de natuur en emoties. De haiku is een kunstvorm die de kracht heeft om in slechts drie regels een diepgaande 'ogenblikervaring' uit te drukken. Met Basho's creatie worden de delicate bloesems tot leven gebracht en omgevormd tot een bron van lachende vreugde. Het is alsof je de schoonheid van de natuur inademt en de sensatie van geluk door je aderen voelt stromen. Deze haiku is niet zomaar een kunstwerk, het is een ervaring op zich. Het brengt je dichter bij de natuur en laat je de subtiele schoonheid ervan waarderen. Met elk woord dat is gekozen, neemt Basho je mee op een betoverende reis door de seizoenen, waarbij je de geuren, kleuren en geluiden van de bloesems kunt ervaren. Het is een poëtische uitnodiging om de wereld om ons heen te observeren en te omarmen, en om de magie van de natuur te koesteren. "Laat alle bloesems in lachen uitbarsten" is een meesterwerk dat de kracht van de haiku op een unieke en verrassende manier belichaamt.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Laat alle bloesems in lachen uitbarsten

Het boek Laat alle bloesems in lachen uitbarsten is geschreven door Matsuo Basho. De oorspronkelijke releasedatum was 14 februari 2023.

Het boek Laat alle bloesems in lachen uitbarsten is te koop als Hardcover.

Laat alle bloesems in lachen uitbarsten bestaat uit 64 pagina’s. 

Laat alle bloesems in lachen uitbarsten is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken