1. Nederlandse boeken
  2. Langs de Lange Lindelaan

Langs de Lange Lindelaan

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Langs de Lange Lindelaan is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 120 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789044635294. 

Specificaties Langs de Lange Lindelaan

HoofdauteurArie Boomsma
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum26 september 2019

Omschrijving van Langs de Lange Lindelaan

Langs de Lange Lindelaan is een verzameling versjes en gedichten die perfect zijn om voor te lezen aan je kinderen. Dit boek is ontstaan uit de liefde voor poëzie en literatuur van Arie en Romy Boomsma, die elkaar leerden kennen door samen gedichten te lezen. Ze lazen avonden achtereen in bundels van hun favoriete Nederlandse dichters en wilden deze liefde voor taal doorgeven aan hun kinderen. Daarom hebben ze persoonlijk de mooiste en leukste kindergedichten uitgekozen die ze zelf graag thuis voorlezen. Dit prachtig vormgegeven boek bevat niet alleen gedichten, maar ook tekeningen van Margot Holtman die de verbeelding van de kinderen prikkelen. Het is niet alleen een feest voor de kinderen, maar ook voor de ouders die met liefde de gedichten voorlezen. Arie Boomsma, schrijver en tv-programmamaker, heeft al eerder verschillende bloemlezingen en een roman uitgebracht. Met Langs de Lange Lindelaan voegt hij een nieuwe parel toe aan zijn oeuvre. Dompel jezelf en je kinderen onder in de wereld van poëzie en literatuur met dit prachtige boek. Geniet van de bijzondere momenten samen op de bank, waarbij jullie je laten meevoeren door de magie van taal. Laat de gedichten en versjes jullie betoveren en ontdek samen de schoonheid van woorden. Langs de Lange Lindelaan is een unieke bloemlezing die de liefde voor poëzie doorgeeft van generatie op generatie.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Langs de Lange Lindelaan

Het boek Langs de Lange Lindelaan is geschreven door Arie Boomsma. De oorspronkelijke releasedatum was 26 september 2019.

Het boek Langs de Lange Lindelaan is te koop als Hardcover.

Langs de Lange Lindelaan bestaat uit 120 pagina’s. 

Langs de Lange Lindelaan is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken