1. Nederlandse boeken
  2. Langs een helling

Langs een helling

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Langs een helling is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 56 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789021476674. 

Specificaties Langs een helling

HoofdauteurToon Tellegen
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum14 februari 2023

Omschrijving van Langs een helling

In "Langs een helling" neemt Toon Tellegen ons mee op een poëtische reis door het leven. Zijn nieuwe gedichten weerspiegelen de verschillende facetten van het menselijk bestaan en raken diep in ons innerlijk. Terwijl we langs een helling glijden, worden we geconfronteerd met herinneringen uit het verleden en filosofische overpeinzingen over de vergankelijkheid van de tijd. Tellegen's meesterlijke woordkeuze en beeldspraak brengen de lezer in een sfeer van contemplatie en verwondering. Elk gedicht is als een kleurrijke penseelstreek op een schildersdoek, waarbij de nuances van het leven tot leven komen. Van de vreugde van een zonsondergang tot de melancholie van een verloren liefde, Tellegen raakt de gevoelige snaren van de ziel en laat ons nadenken over onze eigen ervaringen en emoties. In het gedicht "Smeekbede" bereikt de poëzie haar hoogtepunt. Hier smeken we hartstochtelijk om een uitweg uit de vergankelijkheid, waarbij Tellegen ons herinnert aan de hoop die we koesteren, zelfs wanneer de tijd ons lijkt in te halen. "Langs een helling" is een prachtige bundel die ons uitnodigt om stil te staan bij de schoonheid van het leven en ons inspireert om elk moment te koesteren terwijl we langs de helling van het leven glijden.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Langs een helling

Het boek Langs een helling is geschreven door Toon Tellegen. De oorspronkelijke releasedatum was 14 februari 2023.

Het boek Langs een helling is te koop als Paperback.

Langs een helling bestaat uit 56 pagina’s. 

Langs een helling is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken