1. Nederlandse boeken
  2. Laten we het er maar niet over hebben

Laten we het er maar niet over hebben

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Laten we het er maar niet over hebben is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 133 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789026345623. 

Specificaties Laten we het er maar niet over hebben

HoofdauteurAkwasi
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum18 oktober 2018

Omschrijving van Laten we het er maar niet over hebben

"Laten we het er maar niet over hebben" van Akwasi is een krachtige bundel die je raakt als een vuistslag. Met dit boek wil Akwasi de taboes doorbreken waar we liever niet over praten. Waarom vermijden we deze onderwerpen? Akwasi gaat de confrontatie aan. Of het nu gaat om je kapsel of hoofddeksel, je taal of beheersing van het Nederlands, je adem of gebit, je huidskleur, je houding, je kookkunsten, je familie, je verzwegen geschiedenis, je hartkloppingen, je stijl, je geloofsovertuiging, je seksuele geaardheid, je fobieën of je achtergrond. In "Laten we het er maar niet over hebben" duikt Akwasi in deze thema's en confronteert hij de lezer met de realiteit. Hij neemt geen blad voor de mond en schuwt de harde waarheid niet. Met zijn scherpe pen en bevlogenheid weet hij je te raken en aan het denken te zetten. Daarnaast voegt hij nieuwe details toe aan de bestaande discussies, waardoor je een frisse blik krijgt op deze onderwerpen. Dit boek is niet alleen een oproep tot dialoog, maar ook een uitnodiging om je eigen vooroordelen en opvattingen onder de loep te nemen. Akwasi daagt je uit om open te staan voor andere perspectieven en je bewust te worden van de impact die woorden en acties kunnen hebben. "Laten we het er maar niet over hebben" is een must-read voor iedereen die durft te.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Laten we het er maar niet over hebben

Het boek Laten we het er maar niet over hebben is geschreven door Akwasi. De oorspronkelijke releasedatum was 18 oktober 2018.

Het boek Laten we het er maar niet over hebben is te koop als Paperback.

Laten we het er maar niet over hebben bestaat uit 133 pagina’s. 

Laten we het er maar niet over hebben is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken