1. Engelse boeken
  2. Leaves of Grass

Leaves of Grass

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Leaves of Grass is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 576 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781847497550. 

Specificaties Leaves of Grass

HoofdauteurWalt Whitman
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum30 mei 2019

Omschrijving van Leaves of Grass

Leaves of Grass, oftewel Grasbladeren, belichaamt het levenslange streven van Walt Whitman om een ​​nieuwe stem te creëren die de geest en levendigheid van de jonge Amerikaanse natie kon vastleggen, terwijl het tegelijkertijd "Natuur zonder beperking met originele energie" viert. Dit meesterwerk van poëzie, geschreven in de 19e eeuw, is doordrenkt van de diepgaande liefde van Whitman voor de natuur en zijn onwankelbare geloof in de kracht van het individu. Grasbladeren neemt je mee op een betoverende reis door de uitgestrekte Amerikaanse landschappen, waarbij elke regel doordrenkt is van een diep gevoel van vrijheid en verbondenheid met de natuur. Whitman's woorden dansen op de pagina's en brengen de lezer naar een wereld waarin de schoonheid van de natuur en de menselijke ervaring naadloos samensmelten. Deze prachtige Nederlandse vertaling van Leaves of Grass is verrijkt met nieuwe details die de lezer nog dieper onderdompelen in de betoverende wereld van Whitman. Het bevat uitgebreide notities en analyses die de historische context en de filosofische betekenis van de gedichten belichten. Bovendien bevat het boek schitterende illustraties die de poëtische beelden van Whitman tot leven brengen. Grasbladeren is niet alleen een literair meesterwerk, maar ook een tijdloze viering van de menselijke geest en de ontembare kracht van de natuur. Het is een must-have voor lief.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Leaves of Grass

Het boek Leaves of Grass is geschreven door Walt Whitman. De oorspronkelijke releasedatum was 30 mei 2019.

Het boek Leaves of Grass is te koop als Paperback.

Leaves of Grass bestaat uit 576 pagina’s. 

Leaves of Grass is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken