1. Nederlandse boeken
  2. Lefregels

Lefregels

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Lefregels is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 96 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789493059474. 

Specificaties Lefregels

HoofdauteurTanja Helderman
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum18 juni 2020

Omschrijving van Lefregels

Lefregels' is een unieke themabundel waarin alle gedichten van Tanja Helderman over afscheid, verlies en rouw zijn verzameld. Deze bundel laat zien dat rouwen en loslaten hand in hand gaan met liefhebben en lef hebben. Er zijn geen voorgeschreven wetten of regels over hoe men moet omgaan met verlies en rouw. De intensiteit van rouwen is voor iedereen anders, maar de essentie blijft hetzelfde. Rouwen vereist moed om je te verbinden met je verdriet en de durf om de draad weer op te pakken wanneer de tijd rijp is. Tanja Helderman, geboren in 1974, heeft eerder twee succesvolle boeken uitgebracht bij Uitgeverij Palmslag: 'Over Leven' in 2017 en 'Drijfkracht' in 2018. Taal speelt een belangrijke rol in haar leven, waarbij ze haar expertise als logopedist en neurolinguïst combineert met haar passie voor poëzie. Ze is tevens de oprichter van TAALig, een platform op Facebook en Instagram waar ze regelmatig haar eigen werk publiceert. Haar gedichten worden veel gelezen en gedeeld, en met 'Lefregels' voegt ze een nieuwe dimensie toe aan haar inspirerende oeuvre.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Lefregels

Het boek Lefregels is geschreven door Tanja Helderman. De oorspronkelijke releasedatum was 18 juni 2020.

Het boek Lefregels is te koop als Paperback.

Lefregels bestaat uit 96 pagina’s. 

Lefregels is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken