1. Engelse boeken
  2. Legend Of Sigurd Gudrun

Legend Of Sigurd Gudrun

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Legend Of Sigurd Gudrun is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 384 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780007317240. 

Specificaties Legend Of Sigurd Gudrun

HoofdauteurJ R R Tolkien
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum01 april 2010

Omschrijving van Legend Of Sigurd Gudrun

De Legende van Sigurd Gudrun is een baanbrekende publicatie van een eerder onbekend werk van J.R.R. Tolkien. Dit meeslepende verhaal vertelt het epische avontuur van de Noorse held Sigurd, de drakendoder, en de wraak van zijn vrouw Gudrún, evenals de ondergang van de Nibelungen. Dit meesterwerk neemt je mee op een onvergetelijke reis door een wereld vol mythen, legenden en heroïsche daden. In dit meeslepende verhaal volgen we Sigurd op zijn moedige queeste om een angstaanjagende draak te verslaan. Zijn heldhaftige daden en onverschrokkenheid brengen hem roem en glorie, maar brengen ook onverwachte tegenslagen met zich mee. Terwijl Sigurd worstelt met zijn lot, neemt Gudrún het heft in eigen handen en zint op wraak. Haar vastberadenheid en vasthoudendheid maken haar tot een krachtige vrouwelijke figuur in een wereld geregeerd door mannen. Maar dit verhaal gaat verder dan alleen de avonturen van Sigurd en Gudrún. Het onthult ook de ondergang van de Nibelungen, een machtig volk dat verstrikt raakt in een web van bedrog, verraad en tragiek. De Legende van Sigurd Gudrun is een meesterwerk dat je meesleept in een wereld vol prachtige vertelkunst, waarin de grenzen tussen goed en kwaad vervagen en de menselijke emoties tot leven komen. Met deze unieke publicatie wordt een nieuw licht geworpen op het werk van.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Legend Of Sigurd Gudrun

Het boek Legend Of Sigurd Gudrun is geschreven door J R R Tolkien. De oorspronkelijke releasedatum was 01 april 2010.

Het boek Legend Of Sigurd Gudrun is te koop als Paperback.

Legend Of Sigurd Gudrun bestaat uit 384 pagina’s. 

Legend Of Sigurd Gudrun is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken