1. Nederlandse boeken
  2. Licht van Vrede

Licht van Vrede

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Licht van Vrede is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 81 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789082439885. 

Specificaties Licht van Vrede

HoofdauteurAuteurs van Www.Gedichtensite.Nl
Taal               Nederlands
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum22 november 2016

Omschrijving van Licht van Vrede

De Licht van Vrede is een prachtige verzameling van gedichten die niet alleen bedoeld zijn om te reflecteren, maar ook om de ware betekenis van Kerstmis te verspreiden. Deze gedichten zijn perfect om voor te dragen tijdens kerstvieringen of om op kerstkaarten over te schrijven. Ze zijn met liefde samengesteld in samenwerking met www.gedichtensite.nl. Zowel de getalenteerde dichters van deze site als andere inspirerende dichters hebben hun zelfgeschreven Kerstgedichten ingezonden voor deze unieke kerstbundel. Laat je meeslepen door de prachtige woorden en emoties die elk gedicht in deze bundel brengt. Ze zullen je hart verwarmen en je geest verlichten tijdens de feestelijke kerstperiode. Of je nu op zoek bent naar een moment van bezinning of een manier om de ware kerstgedachte te verspreiden, deze gedichten bieden de perfecte uitkomst. Verrijk je kerstviering met deze betoverende gedichten of verras je dierbaren met een persoonlijke kerstkaart waarin de diepe emoties van deze gedichten tot uiting komen. De Licht van Vrede is een waardevol geschenk dat de magie van Kerstmis in woorden omvat.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Licht van Vrede

Het boek Licht van Vrede is geschreven door Auteurs van Www.Gedichtensite.Nl. De oorspronkelijke releasedatum was 22 november 2016.

Het boek Licht van Vrede is te koop als E-book.

Licht van Vrede bestaat uit 81 pagina’s. 

Licht van Vrede is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken