1. Nederlandse boeken
  2. Liefdesgedichten Van Rumi

Liefdesgedichten Van Rumi

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Liefdesgedichten Van Rumi is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 63 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789069635637. 

Specificaties Liefdesgedichten Van Rumi

HoofdauteurǦalāl al-Dīn Rūmī
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum07 februari 2004

Omschrijving van Liefdesgedichten Van Rumi

Deze prachtige verzameling liefdesgedichten van Rumi, samengesteld door de gerenommeerde Deepak Chopra en opnieuw vertaald door de getalenteerde Fereydoun Kia, laat je hart zingen van vreugde. Deze gedichten zijn een eerbetoon aan de kracht van de liefde en geven op een unieke wijze uiting aan de diepste verlangens van de menselijke ziel, die altijd op zoek is naar het goddelijke. Met elke bladzijde word je meegevoerd in een wereld vol passie en betovering. De woorden van Rumi raken je recht in het hart en brengen gevoelens van liefde en verlangen tot leven. De beeldende taal en poëtische stijl zorgen ervoor dat je jezelf verliest in de schoonheid van zijn woorden. Deze bundel bevat zorgvuldig geselecteerde gedichten die de essentie van Rumi's werk weerspiegelen. Elk gedicht is doordrenkt met liefde en spiritualiteit, waardoor het een perfect geschenk is voor geliefden, maar ook voor degenen die op zoek zijn naar diepe betekenis en inspiratie in het leven. Duik in deze prachtige wereld van liefde en ontdek de magie van Rumi's woorden. Laat je ontroeren door de kracht en schoonheid van deze tijdloze gedichten en laat je inspireren om je eigen reis naar de liefde te omarmen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Liefdesgedichten Van Rumi

Het boek Liefdesgedichten Van Rumi is geschreven door Ǧalāl al-Dīn Rūmī. De oorspronkelijke releasedatum was 07 februari 2004.

Het boek Liefdesgedichten Van Rumi is te koop als Hardcover.

Liefdesgedichten Van Rumi bestaat uit 63 pagina’s. 

Liefdesgedichten Van Rumi is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken