1. Nederlandse boeken
  2. Liefdesgedichten

Liefdesgedichten

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Liefdesgedichten is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 64 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789069637679. 

Specificaties Liefdesgedichten

HoofdauteurRumi
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum18 juni 2007

Omschrijving van Liefdesgedichten

Achthonderd jaar geleden werd de grote Perzische soefidichter en mysticus Rumi geboren. In Turkije wordt deze 'meester-alchemist van de liefde' vereerd als een nationale held en in de Verenigde Staten geldt hij als de meest gelezen dichter. Deepak Chopra, een groot bewonderaar van Rumi, selecteerde een aantal van diens mooiste liefdesgedichten, die door Fereydoun Kia opnieuw werden vertaald. Zij vormen een lofzang op de liefde en brengen de diepste verlangens van het menselijk hart dat op zoek is naar het goddelijke, tot uitdrukking. Elke poëtische fluistering is een getuigenis van de hartstocht die menselijke relaties doordringt. Deze prachtige verzameling liefdesgedichten, genaamd "Liefdesgedichten", is een eerbetoon aan de tijdloze poëzie van Rumi. De gedichten zijn zorgvuldig geselecteerd door Deepak Chopra en opnieuw vertaald door Fereydoun Kia, waardoor ze een nieuwe betekenis krijgen en nog meer diepgang krijgen. Deze gedichten brengen de essentie van de liefde tot leven en raken het diepste verlangen van het menselijk hart. Ze dienen als een gids voor degenen die op zoek zijn naar de ware betekenis van liefde en spiritualiteit. De liefdesgedichten in dit boek zijn niet alleen bedoeld om te lezen, maar ook om te ervaren. Ze wekken emoties op en nemen je mee op een reis naar de diepste lagen van je ziel. Elk woord is.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Liefdesgedichten

Het boek Liefdesgedichten is geschreven door Rumi. De oorspronkelijke releasedatum was 18 juni 2007.

Het boek Liefdesgedichten is te koop als Hardcover.

Liefdesgedichten bestaat uit 64 pagina’s. 

Liefdesgedichten is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken