1. Engelse boeken
  2. Lord Of The Butterflies

Lord Of The Butterflies

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Lord Of The Butterflies is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 96 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781943735426. 

Specificaties Lord Of The Butterflies

HoofdauteurAndrea Gibson
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum29 november 2018

Omschrijving van Lord Of The Butterflies

Andrea Gibson's nieuwste collectie is een meesterlijke tentoonstelling van de dichter wiens schrijven en optredens de harten van miljoenen hebben veroverd. Met kunstige en genuanceerde blikken op gender, romantiek, verlies en familie, is Lord of the Butterflies een nieuw hoogtepunt in Gibson's carrière. Elke emotie hier is behendig en subtiel, rustend in beelden die zwaar genoeg zijn om het hart te laten zinken, terwijl het het lichaam vleugels geeft om te zweven. Dit prachtige boek neemt je mee op een reis door de diepten van menselijke emoties en ervaringen. Gibson's woorden raken de ziel en brengen je naar plaatsen die je nog nooit eerder hebt bezocht. De delicate balans tussen kracht en kwetsbaarheid in hun poëzie is adembenemend. Lord of the Butterflies is niet zomaar een verzameling gedichten, het is een emotionele rollercoaster die je verrast, ontroert en inspireert. Of je nu een liefhebber bent van poëzie of gewoon op zoek bent naar een diepgaande leeservaring, dit boek zal je zeker betoveren. Voel de vleugels van je verbeelding uitvouwen terwijl je door de pagina's bladert en word deel van de prachtige wereld die Andrea Gibson heeft gecreëerd.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Lord Of The Butterflies

Het boek Lord Of The Butterflies is geschreven door Andrea Gibson. De oorspronkelijke releasedatum was 29 november 2018.

Het boek Lord Of The Butterflies is te koop als Paperback.

Lord Of The Butterflies bestaat uit 96 pagina’s. 

Lord Of The Butterflies is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken