1. Engelse boeken
  2. Loss

Loss

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Loss is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 160 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781785304422. 

Specificaties Loss

HoofdauteurDonna Ashworth
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum04 oktober 2022

Omschrijving van Loss

Productnaam: Verlies. Duik diep in de betoverende bladzijden van "Verlies" en laat je meeslepen in de diepe zee van emoties. Dit boek is als een kompas voor hen die verloren zijn in de eenzame oceaan van verdriet, en biedt houvast wanneer de golven te ruw worden. Met elke pagina ontvouwt zich een verhaal dat je hart zal raken en je helpt om te gaan met de pijnlijke reis van rouw. "Verlies" is een meesterwerk van woorden, dat je gevoelens omarmt en je troost biedt in moeilijke tijden. De auteur neemt je mee op een ontroerende reis door de verschillende stadia van verdriet, waarbij elk hoofdstuk als een reddingsboei fungeert. Nieuwe details en diepgaande inzichten worden onthuld, waardoor je een nieuw perspectief krijgt op je eigen pijn en verlies. Dompel jezelf onder in de prachtige woorden en laat jezelf meedrijven met de stroom van emoties die "Verlies" opwekt. Dit boek is als een baken van hoop en herstel, dat je eraan herinnert dat je niet alleen bent in je rouwproces. Laat je inspireren door de verhalen van anderen en vind kracht in de gedeelde ervaringen die dit boek biedt. "Verlies" is meer dan alleen een boek; het is een metgezel die je vasthoudt wanneer je je het meest verloren voelt.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Loss

Het boek Loss is geschreven door Donna Ashworth. De oorspronkelijke releasedatum was 04 oktober 2022.

Het boek Loss is te koop als Hardcover.

Loss bestaat uit 160 pagina’s. 

Loss is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken