1. Engelse boeken
  2. Love Her Wild

Love Her Wild

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Love Her Wild is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 240 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781472250933. 

Specificaties Love Her Wild

HoofdauteurAtticus
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum11 juli 2017

Omschrijving van Love Her Wild

Voor liefhebbers van Milk & Honey en Chasers of the Light is hier de eerste poëziebundel van Instagram sensatie Atticus: Love Her Wild. Love Her Wild is een verzameling van nieuwe en geliefde gedichten van Atticus, de jonge schrijver die de harten en geesten heeft veroverd van honderdduizenden enthousiaste volgers op zijn Instagram account @atticuspoetry. In Love Her Wild weet Atticus zowel de rauwe als herkenbare momenten in het leven te vangen: de eerste blik op een nieuwe liefde in Parijs; naaktzwemmen op een zomerse avond; de ontembare vreugde van de vrouwelijke geest; of whisky drinken in de woestijn terwijl de zon opkomt. Met eerlijkheid, ontroering en romantische flair distilleert Atticus de meest opwindende hoogtepunten en hartverscheurende dieptepunten van het leven en de liefde in enkele perfect evocatieve regels, waardoor zijn woorden in je geest gegrift zullen worden en je avontuurlijke geest zullen doen ontwaken. Love Her Wild neemt je mee op een poëtische reis vol emotie en verlangen. Atticus weet als geen ander de lezer te raken met zijn prachtige woordkeuze en betoverende beelden. Of je nu een nieuwe liefde wilt ontdekken, verlangt naar avontuur of gewoon even wilt wegdromen, deze bundel zal je zeker niet teleurstellen. Duik in de wereld van Atticus en laat je meevoeren door zijn diepgaande en meeslepende gedichten. Love Her Wild is.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Love Her Wild

Het boek Love Her Wild is geschreven door Atticus. De oorspronkelijke releasedatum was 11 juli 2017.

Het boek Love Her Wild is te koop als Hardcover.

Love Her Wild bestaat uit 240 pagina’s. 

Love Her Wild is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken