1. Engelse boeken
  2. Love That Moves The Sun Other Stars

Love That Moves The Sun Other Stars

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Love That Moves The Sun Other Stars is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 64 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780241250426. 

Specificaties Love That Moves The Sun Other Stars

HoofdauteurDante Alighieri
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum03 maart 2016

Omschrijving van Love That Moves The Sun Other Stars

Deze buitengewone bundel, genaamd "Liefde Die De Zon En Andere Sterren Beweegt", biedt lezers een voorproefje van de enorme reikwijdte en diversiteit van de Klassiekers. In dit boek vinden we werken van over de hele wereld en door de eeuwen heen. Het omvat fabels, decadentie, hartzeer, sterke verhalen, satire, spoken, battles en zelfs olifanten. Van de tijdloze Griekse mythen tot de intrigerende verhalen uit de Middeleeuwen, van de betoverende sprookjes van het Verre Oosten tot de meeslepende avonturen uit de Amerikaanse literatuur, dit boek neemt je mee op een betoverende reis door de literaire geschiedenis van de mensheid. Elk verhaal is zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat je keer op keer wordt verrast en geboeid. Bovendien is "Liefde Die De Zon En Andere Sterren Beweegt" niet alleen een verzameling verhalen, maar ook een venster naar verschillende culturen en tijdperken. Terwijl je je verliest in de fascinerende werelden van deze klassieke verhalen, zul je merken dat je niet alleen vermaakt wordt, maar ook een dieper begrip ontwikkelt van de menselijke ervaring en het menselijk potentieel. Verrijk je boekenplank met dit meesterwerk en laat je betoveren door de tijdloze schoonheid van de literatuur.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Love That Moves The Sun Other Stars

Het boek Love That Moves The Sun Other Stars is geschreven door Dante Alighieri. De oorspronkelijke releasedatum was 03 maart 2016.

Het boek Love That Moves The Sun Other Stars is te koop als Paperback.

Love That Moves The Sun Other Stars bestaat uit 64 pagina’s. 

Love That Moves The Sun Other Stars is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken