1. Nederlandse boeken
  2. Magneetje

Magneetje

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Magneetje is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 48 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789025881528. 

Specificaties Magneetje

HoofdauteurMilja Praagman
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum01 juli 2021

Omschrijving van Magneetje

Dit prachtige magneetje, ontworpen door de getalenteerde illustrator Milja Praagman, is een perfecte toevoeging aan elke koelkast of magnetisch oppervlak. Met zijn levendige kleuren en unieke ontwerp zal dit magneetje zeker de aandacht trekken van zowel kinderen als hun ouders. Naast het visuele aspect is dit magneetje ook voorzien van bijzondere gedichten die zijn geschreven door Milja Praagman zelf. Deze gedichten zijn speciaal gericht op kinderen en zullen hun verbeelding en creativiteit stimuleren. Het is een geweldige manier om kinderen kennis te laten maken met poëzie en hen te inspireren om zelf ook met woorden te spelen. Het magneetje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een sterke magnetische achterkant, waardoor het stevig op zijn plaats blijft zitten. Het is ideaal voor het ophangen van notities, tekeningen of foto's op de koelkast, maar kan ook gebruikt worden als decoratief element in de kinderkamer. Dit magneetje is niet alleen functioneel, maar ook een prachtig kunstwerk dat een vleugje creativiteit toevoegt aan elke ruimte.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Magneetje

Het boek Magneetje is geschreven door Milja Praagman. De oorspronkelijke releasedatum was 01 juli 2021.

Het boek Magneetje is te koop als Hardcover.

Magneetje bestaat uit 48 pagina’s. 

Magneetje is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken