1. Nederlandse boeken
  2. Man met hoed

Man met hoed

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Man met hoed is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789493304161. 

Specificaties Man met hoed

HoofdauteurLieke Marsman
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum23 augustus 2022

Omschrijving van Man met hoed

"In 'Man met hoed' worden de eerste twee bundels van Lieke Marsman, genaamd 'Wat ik mijzelf graag voorhoud' en 'De eerste letter', samengebracht. Deze bundels zijn een eenvoudige daad van rechtvaardigheid, omdat ze gewoonweg aanwezig moeten zijn. Daarnaast worden de bundels aangevuld met vroeg en minder vroeg werk, evenals enkele vertalingen die wellicht een voorzichtig antwoord geven op de vraag hoe ze dit allemaal weet. 'Man met hoed' is een aangename kennismaking met een dichter. De poëzie van Lieke Marsman heeft altijd veel begrip voor de lezer, wat leidt tot een vorm van vervreemding die bijzonder is, maar niet oncomfortabel. Hoe weet ze dat nu? is vaak de gedachte die opkomt wanneer je de gedichten van Marsman leest." "In deze nieuwe bundel wordt de lezer meegenomen op een intrigerende reis door de gedachtenwereld van Lieke Marsman. Met haar unieke schrijfstijl weet ze de lezer te raken en te verbazen. 'Man met hoed' biedt een exclusieve blik op Marsman's creatieve proces, waarbij ze haar eerste twee bundels combineert en aanvult met ander werk. Dit resulteert in een meeslepende verzameling gedichten die de lezer uitnodigt om te reflecteren op thema's als identiteit, liefde en de complexiteit van het leven. De toevoeging van enkele vertalingen zorgt voor een interessante dynamiek in de bundel, waarbij Marsman haar lezers uitdaagt om verder te kijken dan de.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Man met hoed

Het boek Man met hoed is geschreven door Lieke Marsman. De oorspronkelijke releasedatum was 23 augustus 2022.

Het boek Man met hoed is te koop als Paperback.

Man met hoed bestaat uit pagina’s. 

Man met hoed is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken