1. Engelse boeken
  2. Marigold and Rose

Marigold and Rose

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Marigold and Rose is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 64 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781800172951. 

Specificaties Marigold and Rose

HoofdauteurLouise Gluck
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum27 oktober 2022

Omschrijving van Marigold and Rose

Marigold was verdiept in haar boek; ze was al bij de V gekomen. Zo begint Marigold en Rose, het verbluffende kroniek van het eerste jaar in het leven van tweelingmeisjes, geschreven door Louise Gluck. Stel je een sprookje voor dat tegelijkertijd een multigenerationele saga is; een stuk voor twee handen dat ook een symfonie is; een gedicht dat, in de geest van Kafka's De Gedaanteverwisseling, een schitterende daad van autobiografie is. Hier zijn de elementen die je zou verwachten in een verhaal over babytweelingen: Vader en Moeder, Grootmoeder en Andere Grootmoeder, badtijd en slaaptijd - maar meer dan dat is Marigold en Rose een onderzoek naar het grote mysterie van taal en van tijd zelf, van wat is en wat is geweest en wat zal zijn. Buiten het speelhek waren er dag en nacht. Wat voegden ze toe? Tijd was wat ze toevoegden. Regen kwam, daarna sneeuw. De tweeling leert traplopen, ze bekijken elkaar als misdadigers door de spijlen van hun wiegjes, ze beginnen te praten. Het was avond. Rose glimlachte rustig. In dit prachtige verhaal ontvouwt zich een betoverende wereld van verwondering en ontdekking. Marigold en Rose nemen je mee op een reis vol emotie en mysterie, waarin de kracht van taal en de betekenis van tijd centraal staan. Terwijl de tweeling opgroeit, worden ze geconfronteerd met de uitdagingen van het leven en.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Marigold and Rose

Het boek Marigold and Rose is geschreven door Louise Gluck. De oorspronkelijke releasedatum was 27 oktober 2022.

Het boek Marigold and Rose is te koop als Hardcover.

Marigold and Rose bestaat uit 64 pagina’s. 

Marigold and Rose is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken