1. Engelse boeken
  2. Meadowlands

Meadowlands

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Meadowlands is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 61 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780880015066. 

Specificaties Meadowlands

HoofdauteurLouise Gluck
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum01 mei 1997

Omschrijving van Meadowlands

In een verbazingwekkende boeklengte reeks weeft de Pulitzer Prize-winnende dichteres Louise Gluck het uiteenvallen van een hedendaags huwelijk samen met het verhaal van De Odyssee. Meadowlands is een meeslepende literaire reis die de lezers meeneemt op een ontdekkingsreis door de diepten van menselijke emoties en verlangens. Met haar kenmerkende poëtische stijl brengt Gluck de complexiteit van liefde, verlies en verlangen tot leven. Het verhaal van Meadowlands volgt een echtpaar dat worstelt met de uitdagingen van het moderne leven en hun persoonlijke zoektocht naar vervulling. Terwijl ze hun intieme band langzaam zien afbrokkelen, weeft Gluck dit verhaal elegant samen met de mythische avonturen van Odysseus, die zijn weg naar huis probeert te vinden na de Trojaanse oorlog. Deze betoverende combinatie van een hedendaags huwelijksdrama en een tijdloos mythologisch epos maakt Meadowlands een onvergetelijke leeservaring. Gluck's verfijnde taalgebruik en haar vermogen om de diepste menselijke emoties te vangen, zorgen ervoor dat de lezers zich volledig kunnen onderdompelen in het verhaal. Of je nu een liefhebber bent van poëzie, Griekse mythologie of gewoon op zoek bent naar een meeslepende roman, Meadowlands zal je betoveren met zijn unieke en meeslepende vertelstijl.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Meadowlands

Het boek Meadowlands is geschreven door Louise Gluck. De oorspronkelijke releasedatum was 01 mei 1997.

Het boek Meadowlands is te koop als Paperback.

Meadowlands bestaat uit 61 pagina’s. 

Meadowlands is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken