1. Engelse boeken
  2. Memory For Forgetfulness

Memory For Forgetfulness

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Memory For Forgetfulness is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 224 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780520273047. 

Specificaties Memory For Forgetfulness

HoofdauteurMahmoud Darwish
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum13 mei 2013

Omschrijving van Memory For Forgetfulness

De betekenis van ballingschap, de rol van de schrijver in tijden van oorlog, de relatie tussen schrijven (herinnering) en geschiedenis (vergetelheid) - dit alles komt aan bod in het betoverende werk "Memory For Forgetfulness". Dit meeslepende boek biedt een diepgaande reflectie op de invasie en de politieke en historische dimensies ervan. Duik in de gedachtenwereld van de schrijver terwijl hij zich een weg baant door de chaos van de oorlog. Met elke pagina word je meegesleurd in zijn zoektocht naar betekenis te midden van verwoesting. Het boek neemt je mee naar de kern van de menselijke ervaring tijdens een van de meest turbulente periodes in de geschiedenis. Met nieuwe details en inzichten voegt dit werk een nieuwe dimensie toe aan de reeds bekende verhalen over oorlog en ballingschap. Het brengt je dichter bij de realiteit van degenen die de gevolgen van conflicten aan den lijve hebben ondervonden. "Memory For Forgetfulness" is een must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in de complexe verwevenheid van herinnering en geschiedenis.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Memory For Forgetfulness

Het boek Memory For Forgetfulness is geschreven door Mahmoud Darwish. De oorspronkelijke releasedatum was 13 mei 2013.

Het boek Memory For Forgetfulness is te koop als Paperback.

Memory For Forgetfulness bestaat uit 224 pagina’s. 

Memory For Forgetfulness is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken