1. Nederlandse boeken
  2. Met Dat Hoofd Gebeurt Nog Eens Wat

Met Dat Hoofd Gebeurt Nog Eens Wat

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Met Dat Hoofd Gebeurt Nog Eens Wat is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 232 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789044617610. 

Specificaties Met Dat Hoofd Gebeurt Nog Eens Wat

HoofdauteurArie Boomsma
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum15 april 2011

Omschrijving van Met Dat Hoofd Gebeurt Nog Eens Wat

Arie Boomsma, de bekende schrijver en programmamaker, staat bekend om zijn passie en zijn vermogen om mensen te raken. Wat velen echter niet weten, is dat Arie ook een grote liefhebber en kenner van poëzie is. In zijn nieuwste werk, Met dat hoofd gebeurt nog eens wat, heeft Arie een zeer persoonlijke selectie gemaakt uit de Nederlandse dichtkunst. De gedichten die Arie heeft gekozen, zetten aan tot nadenken, roepen emoties op en laten je genieten van hun prachtige beelden, klanken, ritme, woordgebruik en toon. Met dat hoofd gebeurt nog eens wat is een unieke bundel die de lezer meeneemt op een poëtische reis door de Nederlandse literatuur. Arie Boomsma heeft met zorg en aandacht een diverse verzameling gedichten samengesteld, waarin zowel de klassiekers als de minder bekende pareltjes aan bod komen. Laat je verrassen door de krachtige woorden van Leo Vroman, de gevoelige verzen van Judith Herzberg en de speelse taal van Jules Deelder. Of je nu een liefhebber bent van poëzie of nog niet bekend bent met dit genre, Met dat hoofd gebeurt nog eens wat biedt voor iedereen een bijzondere leeservaring. Laat je meeslepen door de magie van de Nederlandse dichtkunst en laat de gedichten van Arie Boomsma je hart veroveren.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Met Dat Hoofd Gebeurt Nog Eens Wat

Het boek Met Dat Hoofd Gebeurt Nog Eens Wat is geschreven door Arie Boomsma. De oorspronkelijke releasedatum was 15 april 2011.

Het boek Met Dat Hoofd Gebeurt Nog Eens Wat is te koop als Paperback.

Met Dat Hoofd Gebeurt Nog Eens Wat bestaat uit 232 pagina’s. 

Met Dat Hoofd Gebeurt Nog Eens Wat is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken