1. Nederlandse boeken
  2. Met mijn ogen dicht ik alles heel

Met mijn ogen dicht ik alles heel

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Met mijn ogen dicht ik alles heel is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 80 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789491773075. 

Specificaties Met mijn ogen dicht ik alles heel

HoofdauteurMerel Morre
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum25 oktober 2013

Omschrijving van Met mijn ogen dicht ik alles heel

"Met mijn ogen dicht ik alles heel neemt je mee op een betoverende reis door een doolhof van taal. Deze bundel stuurt je van een luchtige levensvraag naar de duistere wereld van koopzondagen, en onthult de waarheid achter Facebook. En weer terug. Dit boek is gevuld met tekst, taal en verrassende wendingen die je op elk willekeurig moment kunt openen. Kies een pagina. Lees. Laat je verwonderen, ontroeren, meeslepen en uitdagen. Merel Morre, de stadsdichter van Eindhoven, schrijft gedichten en korte teksten met haar volledige hart en waarnemingsvermogen. Ze probeert de wereld niet naar haar hand te zetten, of toch wel? Het liefst zou ze het universum in Madurodamformaat willen hebben: snel te overzien en direct te begrijpen. Met echte mini-mensjes, inclusief organen, gedachten en zorgen. Dan zou ze al die kleine tragedies bewaren in een pot met sterke drank. Die van jou. En die van haarzelf. Merel Morre (1977) dicht en schrijft op toegankelijke en scherpzinnige wijze. Soms brutaal, maar bovenal echt, eerlijk en kwetsbaar. Ze woont en werkt in Eindhoven, waar ze leeft, ademt, luistert en kijkt. In 2000 studeerde ze af als theatermaker aan de toneelschool en in 2006 rondde ze de opleiding Communicatie af. In diezelfde stad heeft ze haar hart verloren en haar inspiratie gevonden.".

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Met mijn ogen dicht ik alles heel

Het boek Met mijn ogen dicht ik alles heel is geschreven door Merel Morre. De oorspronkelijke releasedatum was 25 oktober 2013.

Het boek Met mijn ogen dicht ik alles heel is te koop als Paperback.

Met mijn ogen dicht ik alles heel bestaat uit 80 pagina’s. 

Met mijn ogen dicht ik alles heel is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken