1. Nederlandse boeken
  2. Mi have een droom

Mi have een droom

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Mi have een droom is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 176 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789023474784. 

Specificaties Mi have een droom

HoofdauteurRamsey Nasr
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum17 januari 2013

Omschrijving van Mi have een droom

Mi have een droom is een betoverende verzameling van alle gedichten die Ramsey Nasr tijdens zijn ambtstermijn heeft geschreven. Dit meeslepende boek neemt je mee op een poëtische reis door de gedachten en dromen van de voormalige Dichter des Vaderlands van Nederland. Met zijn scherpe en ontroerende woorden weet Nasr de essentie van het menselijk bestaan te vangen en te verwoorden. Met een ongeëvenaard talent voor taal en een diepgaand begrip van de menselijke ervaring, weeft hij een prachtig tapijt van emoties en reflecties die iedere lezer zullen raken. Naast de bekende gedichten bevat Mi have een droom ook nieuwe, nog niet eerder gepubliceerde werken van Nasr. Dit maakt het boek een must-have voor zowel zijn trouwe fans als voor degenen die nog niet bekend zijn met zijn werk. Laat je meeslepen door de krachtige woorden van Nasr en ontdek de schoonheid van zijn gedichten in dit unieke boek.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Mi have een droom

Het boek Mi have een droom is geschreven door Ramsey Nasr. De oorspronkelijke releasedatum was 17 januari 2013.

Het boek Mi have een droom is te koop als Paperback.

Mi have een droom bestaat uit 176 pagina’s. 

Mi have een droom is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken