1. Nederlandse boeken
  2. Mijnwerk

Mijnwerk

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Mijnwerk is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 600 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789028453203. 

Specificaties Mijnwerk

HoofdauteurKreek Daey Ouwens
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum12 juni 2023

Omschrijving van Mijnwerk

Een jaar geleden presenteerde Kreek Daey Ouwens haar nieuwe dichtbundel aan de redactie van Wereldbibliotheek, op het moment dat ze bezig waren met het ordenen van hun archieven. Bij toeval openden ze Blauwe hemel, haar eerste bundel die bij hen verscheen. Wat ze daar lazen, verbaasde hen enorm. Er was een directe link met haar nieuwste werk. Ze haastten zich om de andere bundels te lezen en het werd al snel duidelijk: ze hoorden bij elkaar, ze vormden een geheel en, nog opmerkelijker, wanneer ze achter elkaar werden gelezen, vormden ze bijna een roman over haar bijzondere, getekende Limburgse familie. Dit brengt de vraag naar boven: wat doet het opschrijven van gebeurtenissen met je herinneringen? Heeft het de kracht om mensen te veranderen? Met Mijnwerk biedt Kreek Daey Ouwens een bijzondere ervaring aan haar lezers. Deze unieke dichtbundel neemt je mee op een reis door haar gedachten en herinneringen, waarbij ze de grenzen tussen poëzie en proza vervaagt. De bundel bestaat uit een verzameling gedichten die niet alleen op zichzelf staan, maar ook samen een verhaal vormen over haar Limburgse familie. Door de gebeurtenissen op te schrijven en ze achter elkaar te zetten, krijgen de gedichten een extra dimensie en worden ze bijna een roman. Mijnwerk is niet zomaar een dichtbundel, het is een kunstwerk op zichzelf. Ouwens' verfij.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Mijnwerk

Het boek Mijnwerk is geschreven door Kreek Daey Ouwens. De oorspronkelijke releasedatum was 12 juni 2023.

Het boek Mijnwerk is te koop als Hardcover.

Mijnwerk bestaat uit 600 pagina’s. 

Mijnwerk is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken