1. Engelse boeken
  2. Milk and Honey

Milk and Honey

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Milk and Honey is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 204 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781449474256. 

Specificaties Milk and Honey

HoofdauteurRupi Kaur
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum05 november 2015

Omschrijving van Milk and Honey

Milk and Honey is een creatieve en betoverende bestseller die je meeneemt op een reis door de meest bittere momenten van het leven en zoetheid vindt in elk ervan. Dit boek, geschreven door de #1 New York Times bestsellerauteur, is een verzameling van poëzie en proza die draait om overleven. Het brengt de lezer in contact met de ervaring van geweld, misbruik, liefde, verlies en vrouwelijkheid. Het boek is opgedeeld in vier hoofdstukken en elk hoofdstuk heeft een ander doel. Het behandelt een ander soort pijn en geneest een ander soort hartzeer. Door de krachtige woorden en diepgaande emoties die door de pagina's stromen, nodigt Milk and Honey je uit om je eigen reis van heling en groei te maken. Het laat je zien dat er zoetheid te vinden is in zelfs de meest donkere momenten van het leven, als je maar bereid bent om te kijken. Met prachtige illustraties en een scherp inzicht in de menselijke ervaring, biedt Milk and Honey een intieme kijk op de veerkracht van de menselijke geest. Het herinnert ons eraan dat er altijd hoop is, zelfs in de diepste dalen. Dit is een boek dat je inspireert, troost en je uitnodigt om je eigen verhaal te omarmen, ongeacht welke pijn je hebt ervaren. Milk and Honey is een tijdloze metgezel voor iedereen die op zoek is naar heling en schoonheid in het leven.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Milk and Honey

Het boek Milk and Honey is geschreven door Rupi Kaur. De oorspronkelijke releasedatum was 05 november 2015.

Het boek Milk and Honey is te koop als Paperback.

Milk and Honey bestaat uit 204 pagina’s. 

Milk and Honey is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken