1. Engelse boeken
  2. Mind Platter

Mind Platter

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Mind Platter is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 224 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781449492878. 

Specificaties Mind Platter

HoofdauteurNajwa Zebian
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum19 april 2018

Omschrijving van Mind Platter

Mind Platter is een verzameling van reflecties op het leven door de ogen van een docent, student en mens die het merendeel van zijn leven in stilte heeft ervaren. Het is geschreven in de woorden van iemand die op zestienjarige leeftijd van Libanon naar Canada is gekomen en heeft ervaren hoe het is om door het lot naar een plek geduwd te worden waar je niet thuishoort. Het is geschreven in de stem van iedereen die zich ooit ongehoord, slecht behandeld, verkeerd beoordeeld of ongezien heeft gevoeld. Mind Platter bevat ongeveer 200 eenpagina-entries als reflecties op verschillende onderwerpen die we in ons dagelijks leven tegenkomen; liefde, vriendschap, pijn, inspiratie, respect, oprechtheid, motivatie, integriteit, eerlijkheid en meer. Mind Platter gaat niet alleen over de woorden die erin staan, maar over wat de lezer ervan maakt. Dit boek behoort niet alleen toe aan mij. Het behoort toe aan iedereen wiens pad het mijne heeft gekruist. Als mijn reis niet was geweest wat het was, met elk verhaal en elk detail, zou ik vandaag niet dezelfde persoon zijn. Moge dit boek een stem geven aan degenen die er een nodig hebben, zijn.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Mind Platter

Het boek Mind Platter is geschreven door Najwa Zebian. De oorspronkelijke releasedatum was 19 april 2018.

Het boek Mind Platter is te koop als Paperback.

Mind Platter bestaat uit 224 pagina’s. 

Mind Platter is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken