1. Nederlandse boeken
  2. Moeder Ik Wil Bij De Revue Met Cda

Moeder Ik Wil Bij De Revue Met Cda

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Moeder Ik Wil Bij De Revue Met Cda is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 397 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789038869605. 

Specificaties Moeder Ik Wil Bij De Revue Met Cda

HoofdauteurW. Sonneveld
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum21 augustus 2006

Omschrijving van Moeder Ik Wil Bij De Revue Met Cda

Met trots presenteren wij Moeder Ik Wil Bij De Revue Met Cda, een meesterwerk dat de rijke muzikale erfenis van Wim Sonneveld tot leven brengt. Dit product neemt je mee op een nostalgische reis door de tijd, van Sonneveld's iconische radiodebuut in 1934 tot aan zijn tragische overlijden in 1974. Gedurende zijn carrière heeft Sonneveld een indrukwekkend repertoire opgebouwd, zowel nationaal als internationaal. De Nederlandstalige liedjes die hij ten gehore bracht waren voornamelijk geschreven door gerenommeerde namen als Hella S. Haasse, Huub Janssen, Michel van der Plan, Annie M.G. Schmidt, Jacques van Tol, Guus Vleugel en Friso Wiegersma. Echter, Sonneveld was niet alleen een begaafde zanger, maar ook een getalenteerde tekstschrijver. Hij nam zelf de pen ter hand om de nummers die voor hem waren geschreven te perfectioneren en nog beter geschikt te maken voor zijn uitvoeringen. Moeder Ik Wil Bij De Revue Met Cda brengt al deze prachtige liedjes samen in één adembenemende verzameling. Het product bevat niet alleen de originele opnames van Sonneveld, maar ook zeldzame live-uitvoeringen en nooit eerder uitgebrachte nummers. Daarnaast is het verrijkt met exclusieve interviews en anekdotes die een uniek inzicht bieden in het leven en de artistieke visie van Wim Sonneveld. Dit is een must-have voor alle liefhebbers van het Nederlandstalige lied en een eerbetoon aan.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Moeder Ik Wil Bij De Revue Met Cda

Het boek Moeder Ik Wil Bij De Revue Met Cda is geschreven door W. Sonneveld. De oorspronkelijke releasedatum was 21 augustus 2006.

Het boek Moeder Ik Wil Bij De Revue Met Cda is te koop als Hardcover.

Moeder Ik Wil Bij De Revue Met Cda bestaat uit 397 pagina’s. 

Moeder Ik Wil Bij De Revue Met Cda is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken