1. Engelse boeken
  2. Montale

Montale

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Montale is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 272 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781841598093. 

Specificaties Montale

HoofdauteurEugenio Montale
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum02 april 2020

Omschrijving van Montale

Montale's betoverend mooie poëzie is diepgeworteld in de eerbiedwaardige lyrische traditie die begon bij Dante, maar hij herschept die traditie briljant voor onze tijd, waarbij hij de diepten van liefde, dood, geloof en filosofie onderzoekt in het verfrissende licht van de moderne geschiedenis. Zijn woorden komen tot leven en nemen je mee op een reis door de menselijke emoties, waarbij ze een diepere betekenis onthullen die resoneert met de hedendaagse lezers. Montale's poëzie is doordrenkt van pure passie en emotie, waardoor het hart van de lezer sneller gaat kloppen. Zijn gebruik van beeldspraak en metaforen creëert een levendige en levendige wereld, waarin de lezer zich kan onderdompelen en verliezen. Elk gedicht is als een kunstwerk op zich, met zorgvuldig gekozen woorden en zinnen die een diepgaand gevoel van verwondering en verbazing oproepen. Deze collectie van Montale's werk is een waardevol bezit voor elke poëzieliefhebber. Het biedt een inkijkje in de menselijke ziel en de universele thema's die ons binden als mensheid. Of je nu een doorgewinterde poëzieliefhebber bent of nieuwsgierig bent naar de schoonheid van de poëzie, Montale zal je betoveren en je laten genieten van de kracht van de geschreven taal.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Montale

Het boek Montale is geschreven door Eugenio Montale. De oorspronkelijke releasedatum was 02 april 2020.

Het boek Montale is te koop als Hardcover.

Montale bestaat uit 272 pagina’s. 

Montale is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken