1. Engelse boeken
  2. Morgan Harper Nichols Poetry Collection- You Are Only Just Beginning

Morgan Harper Nichols Poetry Collection- You Are Only Just Beginning

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Morgan Harper Nichols Poetry Collection- You Are Only Just Beginning is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 208 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780310460749. 

Specificaties Morgan Harper Nichols Poetry Collection- You Are Only Just Beginning

HoofdauteurMorgan Harper Nichols
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum30 maart 2023

Omschrijving van Morgan Harper Nichols Poetry Collection- You Are Only Just Beginning

Van bestsellerauteur Morgan Harper Nichols komt de gedichtenbundel "Je bent pas net begonnen", een prachtig geïllustreerde verzameling poëzie die je uitnodigt om je de avonturen voor te stellen die voor je liggen en vol vertrouwen een nieuwe reis te beginnen. In deze betoverende bundel neemt Nichols je mee op een reis van zelfontdekking en groei, waarbij ze je aanmoedigt om je angsten te overwinnen en te geloven in je eigen kracht. Met haar diepgaande en inspirerende woorden creëert Nichols een wereld waarin je jezelf kunt verliezen en tegelijkertijd je eigen potentieel kunt ontdekken. Elke pagina is doordrenkt van de overtuiging dat je niet alleen bent en dat het nooit te laat is om je dromen na te jagen. De prachtige illustraties brengen de woorden tot leven en voegen een extra dimensie toe aan de ervaring van het lezen van deze collectie. Deze gedichtenbundel is meer dan alleen een boek; het is een reisgenoot, een bron van inspiratie en een herinnering dat je altijd in staat bent om nieuwe wegen in te slaan. Of je nu op het punt staat om een nieuw hoofdstuk in je leven te beginnen of gewoon wat bemoediging nodig hebt in je dagelijkse leven, "Je bent pas net begonnen" zal je hart raken en je aanmoedigen om vol vertrouwen de toekomst tegemoet te treden.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Morgan Harper Nichols Poetry Collection- You Are Only Just Beginning

Het boek Morgan Harper Nichols Poetry Collection- You Are Only Just Beginning is geschreven door Morgan Harper Nichols. De oorspronkelijke releasedatum was 30 maart 2023.

Het boek Morgan Harper Nichols Poetry Collection- You Are Only Just Beginning is te koop als Hardcover.

Morgan Harper Nichols Poetry Collection- You Are Only Just Beginning bestaat uit 208 pagina’s. 

Morgan Harper Nichols Poetry Collection- You Are Only Just Beginning is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken