1. Nederlandse boeken
  2. Morgen zul je merken

Morgen zul je merken

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Morgen zul je merken is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 160 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789043524124. 

Specificaties Morgen zul je merken

HoofdauteurHerman van Veen
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum06 oktober 2015

Omschrijving van Morgen zul je merken

"Morgen zul je merken is een betoverend fotoboek dat je hart zal raken. Het is ontworpen om troost en steun te bieden aan diegenen die te maken hebben gehad met verlies, afscheid en rouw. Dit prachtige boek bevat niet alleen adembenemende natuurfoto's, maar ook treffende teksten en versjes van de bekende Nederlandse artiest en schrijver, Herman van Veen. Deze bijzondere samenwerking tussen Herman van Veen en fotografe Kim Scholten resulteert in een meesterwerk dat de kracht van de natuur combineert met de emoties van het leven. Terwijl je door de pagina's bladert, zul je worden meegenomen op een reis van introspectie en herstel. De foto's van Kim Scholten vangen de puurheid en de schoonheid van de natuur op een unieke manier, waardoor je je verbonden voelt met de wereld om je heen. Het fotoboek Morgen zul je merken is niet alleen een visueel genot, maar ook een waardevol hulpmiddel bij het verwerken van verlies. Het biedt troost en hoop, en herinnert ons eraan dat er altijd een nieuwe dag komt waarop we weer zullen merken hoe mooi het leven kan zijn. Of je het nu voor jezelf koopt of als cadeau geeft aan iemand die het nodig heeft, dit boek zal zeker een speciale plek innemen in je hart en op je boekenplank.".

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Morgen zul je merken

Het boek Morgen zul je merken is geschreven door Herman van Veen. De oorspronkelijke releasedatum was 06 oktober 2015.

Het boek Morgen zul je merken is te koop als Hardcover.

Morgen zul je merken bestaat uit 160 pagina’s. 

Morgen zul je merken is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken