1. Engelse boeken
  2. Mural

Mural

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Mural is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 80 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781786630575. 

Specificaties Mural

HoofdauteurMahmoud Darwish
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum01 augustus 2017

Omschrijving van Mural

Met trots presenteren wij u de Mural, een baanbrekende vertaling van opmerkelijke late gedichten van de grootse Palestijnse dichter. Deze verzameling biedt een diepgaand en meeslepend inzicht in de ziel van de dichter, terwijl hij zijn gedachten en emoties koestert en deelt via zijn poëtische meesterwerken. De Mural is een eerbetoon aan de rijke erfenis van de Palestijnse literatuur en cultuur. In deze gedichten komen de diepgewortelde gevoelens van verlangen, hoop en verzet tegen onrechtvaardigheid naar voren. De dichter heeft zijn hart en ziel in elke zorgvuldig gekozen zin gelegd, waardoor de lezer wordt meegenomen op een reis vol betekenis en schoonheid. Deze vertaling heeft als doel om de geest van de oorspronkelijke Arabische gedichten te behouden, terwijl het toegankelijk wordt gemaakt voor een breder publiek. Met zorgvuldig gekozen woorden en een vloeiende stijl, weten de vertalers de essentie van de poëzie vast te leggen en over te brengen naar de lezers. De Mural is een onmisbaar meesterwerk voor poëzieliefhebbers, literatuurkenners en iedereen die wil worden ondergedompeld in de diepte van de Palestijnse cultuur. Laat deze prachtige collectie van late gedichten je raken en inspireren, terwijl je je verliest in de betoverende wereld van de grote Palestijnse dichter.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Mural

Het boek Mural is geschreven door Mahmoud Darwish. De oorspronkelijke releasedatum was 01 augustus 2017.

Het boek Mural is te koop als Paperback.

Mural bestaat uit 80 pagina’s. 

Mural is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken